ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μάθετε για τη σωστή διατροφή και τα μυστικά της σωματικής ευεξίας!

Δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος όλο και περισσότερο απομακρύνεται από τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες και καταναλώνει γρήγορες τροφές ή διάφορα σκευάσματα ως συμπληρώματα διατροφής.

Η έλλειψη χρόνου για την παρασκευή χειροποίητων γευμάτων, οι καταχρήσεις, η λάθος στάση σώματος στην καθημερινότητά μας, οι έντονοι ρυθμοί και το άγχος της πολύβουης Αθήνας, έχουν ως αποτέλεσμα την συντριπτική αύξηση ποσοστών παχυσαρκίας, καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικών επεισοδίων και πολλών άλλων σοβαρών παθήσεων, καθώς επίσης και κρουσμάτων κατάθλιψης ή άλλων ψυχοσωματικών νοσημάτων.

Η διατροφή και η σωματική άσκηση, πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητας και της φιλοσοφίας μας, διότι όπως έλεγαν και οι σοφοί πρόγονοί μας, νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Η δική μας φιλοσοφία, στηρίζεται στην παραπάνω ρήση και γι’ αυτό αποφασίσαμε να διαδώσουμε μέσα από τους επιστήμονες συνεργάτες μας και τον χώρο μας, το μήνυμα μιας ισορροπημένης σωματικής και ψυχικής υγείας. Δημιουργούμε για εσάς ειδικά σεμινάρια με εισηγητές καταξιωμένους σεφ, διατροφολόγους, κοσμητολόγους – αισθητικούς και ειδικούς υγείας και σας βοηθάμε να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και απλούς τρόπους να τις εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας.

Μαγειρέψτε στο σπίτι μεσογειακή ελληνική κουζίνα με μοναδικές συνταγές, μάθετε για τις διατροφικές συνήθειες που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας, συναντήστε ανθρώπους της ομορφιάς και μάθετε πως η φύση μπορεί να σας παρέχει τα πιο πολύτιμα καλλυντικά για νεανικό και ζωντανό δέρμα! Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας και αλλάξτε τη ζωή σας άμεσα!!!